Martin Talavášek

Rivalita

Projet se ve Ferrari? Proč ne?

Říj 1, 2009

Projet se ve Ferrari? Proč ne?

isolated red super car back view 02 fotografiePřipravili jsme v Pixmacu jednu takovou lehce netradiční soutěž, o jízdu ve Ferrari! Chachá, docela dobré ne? U nás v kanclu jsou už všichni natěšení a připravení do toho 12. října pěkně šlápnout. Jak tedy s námi hrát? Jednoduše! Stačí se trochu vyznat na internetu, zabojovat a i vy se můžete prohnat rychlostí přes 200 km/hod.

Pointa celé soutěže je vcelku prostá, dostat přes váš affiliate odkaz co nejvíc unikátních zákazníků… nejde tedy o sumu, jde o počet!

A jak na to?

Způsobů je několik. Ti zkušenější můžou využít naše zbrusu nové API, můžete využít Photo Widget, můžete využít klasické affiliate odkazy a bannery. Vyburcujte své známé webdesignery, kamarády v reklamce nebo strýčka z redakce časopisu „PivoŽena a život“. Buď jak buď, ten kdo získá do 30. listopadu nejvíc unikátních zákazníků, se prostě parádně projede… těm co ještě nebylo 18 a přesto porazí starší mazáky se samozřejmě dopřeje požitek ze sedadla spolujezdce ;)

Více informací na oficiálním blogu Pixmac.czEnjoy!

V následující dnech přinesu nějaké „užitečné“ rady ohledně API, ukázky kódu a hotových stránek, tak asi zůstaňte naladěni pokud budete soutěžit ;)