Martin Talavášek

Rivalita

Linketica – moderní reklamní síť, která pokrývá všechny marketingové kanály na webu

Zář 1, 2017

Linketica – moderní reklamní síť, která pokrývá všechny marketingové kanály na webu

Neleníme, makáme. Pokud máte pocit, že český reklamní trh s články a odkazy skomírá, nenechte se mýlit. Články pro budování zpětných odkazů stále fungují (na Seznam i Google) a tak jsme se někdy v dubnu 2017 rozhodli, že do toho trochu českého rybníčku skočíme. Představujeme server Linketica.com

 

 

Fungujeme od 28. 8. 2017 jako beta verze, ale již se začali registrovat první inzerenti a tvůrci obsahu, takže jedeme naostro. Inzerenti mohou dobíjet kredit bankovním převodem (Fio) nebo platební kartou (Gopay) a ihned publikovat své poptávky. Publisheři mohou vložit své reklamní prostory (blogy, magazíny, Facebook stránky, Twitter účty, Youtube kanály nebo Instagram účty) a během chvíle je schválíme a ihned uvidí nové poptávky v systému. Pak už jen stačí odeslat cenovou nabídku a čekat na schválení Inzerentem.

Pro novinky ohledně systému sledujte náš Facebook a Twitter. Pro insider info sledujte můj blog :) Trello je plné nápadů, roadmapu nových a připravovaných funkcí zveřejníme na webu co nejdříve.

A díky všem za sdílení, reportování bugů a samozřejmě používání » Linketica.com «