Martin Talavášek

Relaxace

Zastavit se…

Dub 3, 2010

Zastavit se…

… aspoň na chvíli ;) Jsem v jednom kole a neodpočinu si skoro ani o víkendu. Ne, že bych pořád pracoval, sem tam se najde čas i na nějaký ten výlet, procházku, knížku a sport. Ale to psaní, to mi chybí a štvě mě, že na něj poslední dobou nemám ani čas, ani chuť. Naštěstí teď po „zimním spánku“ konečně začíná moje oblíbená část roku, dny se prodlužují, člověk toho za stejný čas stihne trochu víc, takže možná se dostane i na to psaní. Většinu času se totiž věnuji Pixmacu, který nám krásně roste pod rukama a vlastním „věcem“, které jsem minulý rok dost zanedbával.

Ono jsem toho zanedbával trochu víc. Když si vzpomenu na svoje „ToDo 2009„, je mi trapně, že jsem prakticky všechno zazdil. Vlatní projekty mi vytlačili zakázky, na focení nebyla chuť, posilovnu jsem vynechal jakože úplně a GTD? To bylo osobní selhání, protože jsem si fakt věřil, že to půjde. O GTD ale jindy, začínám tomu přicházet na kloub a nechci to zakřiknout. Zrcadlovku jsem už taky letos párkrát oprášil, ještě se dostat k tisku a budu spokojený. Do posilovny chodím spoře (nemyslím oděný), ale permanentka mi brzy vyprší, takže duben bude trochu ostřejší. No a konečně jsem se dostal k jednomu projektu, který nosím v hlavě už nějaký čas. Podle mě tedy stačí soubor „ToDo 2009“ přepsat na „ToDo 2010“ a bude vyřešeno.

Každopádně ještě je tu spousta věcí, které do toho ToDo musím připsat, v prvé řadě to je tedy psaní blogu, které bych dál nerad zanedbával. Dále tu je jeden letní výlet, nejspíš do Francie, takže oprášit pohorky a baťoh, připravit stativ a foťák a frrrnk. Taky bych si rád posunul osobáček v bowlingu nad 200, takže více tréninku! Udržet růst naší fotobanky Pixmac a spousty dalších příjemností, kterými nebudu unavovat… možná později ;)

Razím na první jarní outdoor fotbálek, což je poslední dobou můj nejoblíbenější sport (ne v televizi), takže až mě někdo bude chtít někam pozvat, má na výběr z bowlingu, fotbálku, pokeru nebo prostě jen obyčejné alkohol párty… těším se ;)