Martin Talavášek

Relaxace

Uff, uff

Čvc 11, 2009

Uff, uff

Poslední dobou to mám čím dál tím hektičtější, práce je moc, času málo. Týdenní dovolená na Sázavě byla skvělá a nádherně relaxační. Týden pod vlivem přijde prostě vhod. Snad jen škoda, že je Sázava tak krátká, neb po hodně moc letech se dala sjet celá až do Pikovic.

Šok mě čekal po příjezdu domů, stovky e-mailů, nezodpovězené hovory a smsky, které přicházeli, když se mi druhý den vybil mobil (je nesmírně ulevující mít týden vypnutý mobil ;) Druhý den v práci se navalila spousta úkolů, po práci další úkoly spojené s mými rozpracovanými projekty. Čas na blog? Ani náhodou.

Dlužím, mým asi už 14ti pravidelným čtenářům, dokončení Facebook aplikace, kterou jsem načnul. Nyní mě tedy čekají 2 týdny plné dřiny a pak přijde sladká odměna v podobě týdenního pobytu na jachtě v Chorvatsku s kamarády z Mitonu. To bude moje poslední dovolená a pak přijde pár tvrdých měsíců, ve kterých hodlám dokončit pár projektů komerčních a hlavně několik vlastních. Rád bych taky začal konečně pořádně fotit a psát i o fotografování, abych měl na Pixmacu nějakou tu propagaci ;)

No nic, ulevil jsem si a snad bude líp… nějaká krize by bodla…

P.S.: Námořnické triko jsme měli už na Sázavě a vydrželo vyprání, takže na jachtu pohodička ;-)