Martin Talavášek

Relaxace

Pro všechny bloggery

Čvc 23, 2009

Pro všechny bloggery

Young Woman BoxingfotografiePo trošku delší odmlce a nedodrženém slibu o dokončení Facebook aplikace :( tu mám jednu novinku, která potěší všechny bloggery, jejichž texty dosud neobsahovaly důležitý prvek, který zatraktivní jakýkoliv článek – obrázky!

Právě pro Vás jsme udělali na Pixmacu takovou pomůcku, díky které můžete do svých článků pohodlně vložit relevantní obrázky bez nutnosti registrace na Pixmac a jejich koupě. Obrázky mají šířku (nebo výšku) max. 170px a jsou tak ideálním doplňkem každého Vašeho příspěvku. Vybírat můžete z celé Pixmac kolekce, která aktuálně čítá 127 313 fotek!

Připravený HTML kód najdete v detailu každého obrázku, v pravém sloupci úplně dole (po rozkliknutí „více“). Pak jen stačí HTML kód zkopírovat a vložit do článku. Např. ve WordPressu, při přidávání nového článku, stačí kliknout vpravo nahoře na ouško „HTML“, vložit obrázek kam je třeba a vrátit se do Editoru.

Dodejte svým článkům šťávu ;-)

Young Women in Bathfotografie Love Heart Candyfotografie eco icon two tonefotografie Strawberry in Chocolate fotografie Young Woman in Carfotografie

Shooterfotografie