Martin Talavášek

Růst

Pixmac Affiliate – vydělávejte na fotkách!

Říj 2, 2009

Pixmac Affiliate – vydělávejte na fotkách!

3d puppet, watering monetary plant fotografieV souvislosti s připravovanou soutěží o jízdu ve Ferrari připravím pár článků na toto téma – affiliate, mikrosite, minisite, Pixmac API, propagace a tak dále a tak dále. Sice o tuhle nezapomenutelnou projížďku budu taky soutěžit, ale co bych pro svých 20(!) čtenářů neudělal ;)

Začněme čísly, z každého prodaného a koupeného obrázků získáváte 25% z naší marže. Je tedy jedno zda-li přivedete fotografa nebo nakupujícího. Každý vám bude vydělávat! V soutěži o jízdu ve Ferrari však hrajeme jen o počet nakupujících, takže při tvorbě minisajty a následné propagaci je dobré zaměřit se právě na to.

Registrace na Pixmac.cz

Nebojte, trvá maximálně 3  minuty. Slibuju! Náhled formuláře…

Registrace na Pixmac.cz

Affilák…

Jako identifikátor slouží nejen ID uživatele, ale i unikátní přezdívka! Affiliate odkaz je tedy alespoň trochu „krytý“ ;) Tyto údaje najdete na stránce www.pixmac.cz/affiliate, další zvláštností, kterou obyčejné affiliate programy nemají je přítomnost identifikátoru za mřížkou, např.: http://www.pixmac.cz/#Rival … to je docela výhoda oproti klasickým parametrům jako ?id_ref=001 nebo ?referal=2323, které zkušenější uživatelé tak rádi odmazávají ;) Nicméně, pokud chcete mít jistotu, že váš affiliate bude skutečně zapsán (nezávisle na Javascriptu), můžete použít klasický parametr ?aid=ID_uživatele … no problemo.

Affiliate odkazy můžete umístit kam je libo, na svůj web, do podpisu na svém oblíbeném fóru nebo je můžete klidně posílat e-mailem. Jedno je ale jisté, s každým proklikem se zvyšuje šance na nějaké ty dolary a případně i svezení se v autě snů!

Příště už o API? Inu, uvidíme ;)