Martin Talavášek

Deník

Arnoldův newsletter

Úno 28, 2023

Arnoldův newsletter

Odebírám už nějaký čas newsletter Arnolda Schwarzeneggera „The Pump Daily“ a jednoznačně ho můžu doporučit. Není to jen o cvičení a zvedání těžkých vah, jak by se na první pohled mohlo zdát. Arnoldův přístup k životu, zdraví, cvičení a práci se mi moc líbí, pár střípků z nejnovějšího newsletteru, kde oznamoval nový seriál na Netflixu, při jehož natáčení měl 75. narozeniny (tvl!). Jeho kalendář je plný aktivit, od natáčení, práce ve Schwarzenegger Institute po spoustu různých přednášek a proslovů… pak říká…

My friends and family kept checking in to ask if I was doing OK. At first, I felt a little bit like they were treating me like an old man, until I sat back and looked at my schedule. It was a lot! But my answer was still: I’m not OK, I’m fantastic.

Don’t get me wrong. Whether it was 9 in the morning or 10 at night, whenever I finally got to my bed, I was exhausted and I fell asleep immediately. But it was a good exhaustion, and wonderful sleep. Even though I am at an age when some people are well into retirement (never gonna happen), I woke up every day ready to do the work. That’s because I was living two of the lessons I always share with you guys.


Never gonna happen
– to je panečku motto… mám to stejně, nechci jít do důchodu, chci pracovat, pomáhat, žít aktivně a šťastně do posledního vydechnutí.