Martin Talavášek

Relaxace

Pixmac – zatraceně česká fotobanka

Kvě 20, 2009

Pixmac – zatraceně česká fotobanka

Pixmac.cz se nám v čechách řádně rozjíždí a co by to bylo za projekt, kdyby o něm nebylo ani vidu, ani slechu. Na poli českých informačních serverů se nám už párkrát objevil a ukázal čechům, kde je správné levně nakupovat a snadno vydělávat.

Již 21. října hlásí tisková zpráva, že Pixmac slaví miliontou fotografii – 2 měsíce od spuštění projektu. Následují důležité milníky, které neustále posunují Pixmac na úroveň předních světových fotobank. Například spuštění affiliate programu50% ze zisku pro Pixmac, jak pro nákup, tak pro prodej fotek! No neberte to ;)

Začátek nového roku je ve znamení superakce zaměřené na fotografy – Jak si jednoduše vydělat 500 dolarů. Spuštění české verze na Pixmac.cz a ruské na Pixmac.ru na sebe také nenechalo dlouho čekat. Každá jazyková verze má samozřejmě svoji měnu a různé možnosti placení, od PayPalu, přes Worldpay až po platbu na bankovní účet pro české zákazníky.

Jako jedni z mála zavádíme i kategorii Celebrity, kde můžete levně nakupovat pro vaše informační stránky a blogy, aniž byste museli fotografie „krást“. V databázi jich je aktuálně 765 222 a zaručuji, že si tam každý tu svoji celebritku jistě najde ;-)

Články v Elevator Pitch, na serveru Design Portal či eMagu posílily jméno naší české fotobanky a rozhovory „šéfů“ na serveru 30minut.cz tomu dodaly šťávu ;)

Víťa Válka: S PIXMACem míříme díky síle MITONu do první desítky microstocku celosvětově

Ondřej Raška: MITON stále hledá zajímavé projekty ke koupi na “maso a mlíko“

P.S.: Příště snad zabrousím trochu pod pokličku Pixmacu a do týmu, který má celé tohle dílko na svědomí ;-) Enjoy!