Martin Talavášek

Reflexe

Měsíc a kousek…

Pro 10, 2009

Měsíc a kousek…

Tak dlouho jsem na blog nic nenapsal… vcelku ostuda. Práce, práce, práce. Tak by se dal shrnout onen měsíc, dva, zpátky. Jen ve stručnosti, abych se sám před sebou obhájil, před nepsaním na blog a neudržováním ostatních projektíků ;)

Dokončení BusinessInzert.cz

Trvalo to dlouho, ale je hotovo. Byl to konečně větší projekt na Zend Frameworku a vcelku dost jsem se při tom naučil. Dokonce jsem se přemohl a komplet jsem to nakódoval, včetně mapky ;)

BusinessInzert

PalacAukci.cz -> K-sporting.cz

Není se čím chlubit, tyhle systémy „penny aukce“ nejsou příliš populární, ale výzva to rozhodně byla. Nicméně PalacAukci to brzy zabalil a aplikaci převzal K-sporting, který to krásně vymyslel a propojil aukce a e-shop! Gratulace k dobrému nápadu.

K-sporting

Facebook aplikace pro Aktuálně.cz

Zapálili jste na Facebooku svíčku za 17. listopad? Lidí, kteří to udělali bylo přes 77 000, takže pro mě i Aktuálně.cz rozhodně úspěch ;) 1 038 fanoušků během několika dní je taky pěkné číslo (profil aplikace, blogpost na Aktuálně).

Zapal svíčku I
Zapal svíčku II

Facebook aplikace – Seznamka

Čerstvá Facebook aplikace pro kamaráda u které snad není třeba vysvětlovat, k čemu slouží. Takže pokud jste na „volné noze„, mrkněte se! Aktuálně 1 500 aktivních uživatelů, 150 inzerátů. Tak se nestyďte ;)

Seznamka

Fórum pro Florbal.cz (forum.florbal.cz)

Žádná věda, teda až na úpravy v šablonách Simple Machines Forum, to je prasárna! Vřele nedoporučuji, pokud chcete dělat vlastní vzhled. Nicméně samotné fórum je zdarma a plně vybavené, to je druhá strana mince. Nicméně vBulletin je vBulletin.

Pixmac – Full Throttle

Co dodat ;)

Facebook status

Mám toho ještě hodně naslibováno, hodně rozjetého, takže se do konce roku rozhodně nezastavím… No řekněte, kdo z vás to má? :D