Martin Talavášek

Růst

Fotografování – co se prodává?

Čvc 12, 2009

Fotografování – co se prodává?

Pro všechny fotografy přináším seznam fotek, které se v mikrofotobance Pixmac velmi dobře prodávají a jak snadno vydělat nějakou tu korunu či dolar ;)

Vektory

VektoryTento typ obrázků se prodává vůbec nejvíc ve všech fotobankách, neboť vektory využívá velké procento webdesignérů a grafických studií. Pokud máte tedy talent na kreslení křivek, využijte jej a prodejte se ;)

České lokace

PrahaSe spuštěním české verze Pixmacu jsme se setkali s velkým nárůstem vyhledávání českých míst, památek, krajin, hradů a zámků. Ideální příležitost probrat fotografie z výletů po českých lůzích a hájích, nemyslíte? Praha je celkem zastoupená, Valdštejnská zahrada nic moc a třeba z takových Mumlavských vodopádů zatím nic :( Zkuste to!

Zdravý životní styl

Zdravý životní stylFotografie, po kterých často sahají všechny časopisy. Fotografie, které se prodávají každý den. Fotografie na téma zdravý životní styl prostě letí. Zdravá strava, relaxace, sport nebo třeba moderní bydlení.

Pokud tedy fotografujete a dostali jste chuť své fotografie zpeněžit, zaregistrujte se na Pixmac.cz a vybudujte si své portfolio! Enjoy ;)