Martin Talavášek

Růst

Avopix PRO zdarma!

Úno 23, 2016

Avopix PRO zdarma!

Stahujete často fotky zdarma? Ať už do blogů, prezentací, návrhů designů nebo firemních stránek? A viděli jste už Avopix.com?

Jako běžný návštěvník samozřejmě můžete stahovat fotky zdarma a ve velkém rozlišení, ale počkáte si před stažením 5 sekund a na webu se vám zobrazuje reklama. To pro jednorázové použití není zase taková překážka. Ale kdybyste chtěli používat Avopix pravidelně nebo ideálně denně, tak vás čekání omrzí a reklama znechutí. Proto tu máme Avopix PRO, za nějakých 120 Kč měsíčně ($5) budete stahovat bez čekání a bez reklam, dostanete porci Freebies každý měsíc (vektory, ikonky, mockupy, atd.) a můžete stahovat i více fotek naráz (stažení fotek ve Favorites).

Další funkce aktuálně vyvíjíme, mezi jinými třeba wordpress plugin, tématické kolekce fotek, premium fotky a vektory, ale plánů je na rok dopředu :)

A výzva pro vás? Napište o Avopixu na vašem blogu, twitteru, facebooku nebo jakékoliv jiné sociální síti … kromě G+ ;) … a dejte mi vědět, nastavím vám PRO účet na ROK ZDARMA, ať nás můžete pořádně vyzkoušet.

10563_laptop-computer-notebook