Martin Talavášek

99 Factory

99 Factory – 1. rok

Led 4, 2015

99 Factory – 1. rok

Tak už je to rok, co jsme založili 99 Factory. Během té doby jsme udělali hodně práce, inovovali výrobu a potkali spoustu nových lidí. Dokonce jsme vyrazili na Eurotrip, kde jsme spojili užitečné s příjemným.

Teď před námi čeká nelehký úkol, do nové sezóny najedeme plnou parou, protože budeme vyrábět nižší tisíce skateboardových desek namísto vyšších stovek jako doposud, což bude klást další nároky na efektivitu ve výrobě. Navíc jsme začali na podzim připravovat i výrobu longboardových desek, takže další „komplikace“, která s sebou ale přinese podstatně vyšší zisk na desku oproti skateboardu. O longboardech se snad brzy ještě rozepíšu.

99factory_surfboard_wheel_wells_2

No a nakonec jsme se rozhodli podpořit i onu malou „reklamku„, takže v únoru už budeme mít UV tiskárnu (přímý tisk na cokoliv od 1 kusu) a ještě jeden větší laser (i na longboard desku). Tiskárna pojede převážně textil (trika, mikiny, tašky), ale nebude mít problém i s jinými reklamními předměty (krabičky, pouzdra, kryty na telefon apod.). Co se týče krytů na telefon – bambusový kryt pro iPhone 4 a 5 vypadá v reálu opravdu docela dobře a vylaserovaný motiv tomu dodá šťávu :)

IMG_20141216_230514

Leden bude tedy nabitý, ale rád bych obnovil psaní svého blogu (převážně o 99 Factory), takže držte palce, díky.